Retourneren/Herroeping

 

WAT TE DOEN BIJ RETOURNEREN / HERROEPING
 

RETOURNEREN / HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk.

De herroeping/retourneringstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van levering.
U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U kunt het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring ook elektronisch invullen en opsturen via onze website info@bjewels.nl Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u bijvoorbeeld per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping sturen

GEVOLGEN VAN RETOURNEREN / HERROEPEN

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, (de kosten voor het retour sturen zijn voor u, zo betalen we allebei de helft wel zo eerlijk) in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, er zal voor de terugbetaling aan u geen kosten in rekening worden gebracht.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval binnen 14 dagen aan Bjewels terug te zenden. 

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

ALLE RETOURNERINGEN EN HERROEPINGEN, dienen aan Bjewels kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via, de post, telefonisch of e-mail info@bjewels.nl.  U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen  hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Bjewels heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 10 werkdagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

Bjewels
O.v.v. retour
Vereweg 2
1678HW Oostwoud

 

Download  hier  het retour/herroepings-formulier

© 2014 - 2024 Bjewels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel